Nya medarbetare i Oskarshamn

Jenny Kassell som är platsansvarig på Oskarshamns Marina går på föräldraledighet i slutet av april. Vi har numera två nya medarbetare, som vi presenterar nedan. Vi hälsar dem varmt välkomna!

Butiksansvarig till Oskarshamns marina

Oskarshamns marina söker nu en serviceinriktad butikssäljare till deras båtbutik. Du förstår värdet i ett proffsigt kundbemötande, och du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med kunderna. 

Motorkampanj i Oskarshamns marina

Oskarshamns marina har under hösten haft en Volvo Penta motorkampanj. Klicka på bilden nedan så kommer du till kampanjen! Volvo Penta förlänger höstens motorkampanj hela två veckor! Fram till och med 13 november har du nu chans att utnyttja höstkampanjen.

Ny brygga i Oskarshamns marina

Oskarshamns Marina har funnits belägen på samma plats, just vid inloppet till Oskarshamn sedan 1980.

I slutet av sommaren fick marinan en ny fin brygga. 

Ett stort tack till Stefan som gjorde i ordning den! 

 

 

Oskarshamns Marina söker en säsongsarbetare

OBS! Platsen är tillsatt, välkommen att söka vid ett annat tillfälle.

Arbetsuppgiften kommer i huvudsak att gälla butiken. Kassahantering, ta emot kunder, plocka upp varor etc. Och vid tillfällen under dagen även åka ner till gästhamnen för att se över båtkunder samt servicehus.

Öppet Hus i Oskarshamn

Öppet Hus i Oskarshamn

Den 22 maj är du välkommen till oss på Öppet Hus i Oskarshamns Marina.

Vi visar upp vår nya butik och informerar om Promarinas heltäckande koncept för ett bekvämt båtägande. Våra servicetekniker kommer att finnas på plats för att informera om vad vi kan erbjuda när det gäller service och reparationer.