Aktuellt

Nya medarbetare i Oskarshamn

Jenny Kassell som är platsansvarig på Oskarshamns Marina går på föräldraledighet i slutet av april. Vi har numera två nya medarbetare, som vi presenterar nedan. Vi hälsar dem varmt välkomna!

Ny ägare i Arkösund

Fr.o.m 2016-03-08 är det en ny ägare till gästhamnen och bryggplatserna i Nordanskog och Beckmansviken. Arkösunds Hamn AB är bolaget som ska sköta anläggningen. 

Mer information finns på: www.arkosundshamn.com

Intresserad av båtplats? Maila till pelle@drab.nu

Butiksansvarig till Oskarshamns marina

Oskarshamns marina söker nu en serviceinriktad butikssäljare till deras båtbutik. Du förstår värdet i ett proffsigt kundbemötande, och du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med kunderna. 

Motorkampanj i Oskarshamns marina

Oskarshamns marina har under hösten haft en Volvo Penta motorkampanj. Klicka på bilden nedan så kommer du till kampanjen! Volvo Penta förlänger höstens motorkampanj hela två veckor! Fram till och med 13 november har du nu chans att utnyttja höstkampanjen.

Ny brygga i Oskarshamns marina

Oskarshamns Marina har funnits belägen på samma plats, just vid inloppet till Oskarshamn sedan 1980.

I slutet av sommaren fick marinan en ny fin brygga. 

Ett stort tack till Stefan som gjorde i ordning den! 

 

 

Sommarens event

Visfestivalen, Snedsprånget, Diggiloo, Stand-up, Beach Party, Triathlon, Älgsafari, Allsång, musikkvällar, Mamma Mu sjunger och dansar, American Car Show... Det, och massor av annat roligt händer i närheten av våra gästhamnar i sommar.

Läs mer!

 

Oskarshamns Marina söker en säsongsarbetare

OBS! Platsen är tillsatt, välkommen att söka vid ett annat tillfälle.

Arbetsuppgiften kommer i huvudsak att gälla butiken. Kassahantering, ta emot kunder, plocka upp varor etc. Och vid tillfällen under dagen även åka ner till gästhamnen för att se över båtkunder samt servicehus.

Sista minuten-service för din båt

Ett telefonsamtal och vi kommer till dig!

Behöver du hjälp med servicen på din båt? Eller har du helt enkelt inte tid att rusta båten själv? 

Vi utför alla typer av båtservice och båtvård. Allt från bottenmålning och polering till motorreparationer, riggarbeten och olika typer monteringar. 

Du väljer tid och plats så kommer vi och löser dina problem!                               Läs mer

 

Vintersäsongen i Mariefred & Strängnäs

Från och med måndag den 13 oktober stänger vi av vattentillförseln på bryggorna i Mariefred och Strängnäs. Vi stänger även gästhamnens toaletter och duschar samt el. Det finns med andra ord inga faciliteter för husbilar som parkerar hos oss under vintersäsongen. 

Hämta ditt exemplar av tidningen Destination!

Nu finns vår kundtidning "Destination" att hämta i Promarinas hamnkontor.

Tidningen innehåller trevlig läsning om våra destinationer, matnyttiga fakta om våra gästhamnar, en kalender med sommarens event och mycket annat.

Helt enkelt en trevlig tidning att ha liggande i båten!

 

Prenumerera på innehåll